Play-offit
White Devils - Furstars 2 - 3
Fur: Juha Lamberg 2+0, Esa Ahola 0+2, Mara Mäkinen 1+0

Mara Mäkinen 1+0 Mara 2

Pronssiottelu oli tiivistunnelmainen peli ja näki, että molemille joukkueille pronssimitalikin oli mitali. Peli oli alusta lähtien tarkkaa puolustamista kummassakin päässä ja maalipaikat oli aika vähissa. Devils oli liikkeellä kolmella kentällä, Fur kahdella ja sen kyllä tunsi jaloissa. Kiirettä piti. Ensimmäinen maali merkattiiin vasta ensimmäisen erän loppupuolella Devilsille kun Jyrki Kaappola pääsi vapaasti lataamaan siniviivalta. Olisiko ollut vähän maskia?

Tauon jälkeen peli jatkui edelleen tarkkana puolin ja toisin. Villen tolpan kilkuttelu antoi jo pientä uskoa mahdollisuuksista. Furrin tasoitus tuli hyökkäyspään aloituksesta jossa Essi voitti antamalla suoraan taakse Juhalle, jonka terävä ranneveto yllätti täysin Ivanoffin. Kuitti tuli aika nopeasti kun omassa päässä Ranta hävisi aloituksen Kuusirannalle ja Tuomas Peltola oli valmiina mailansa kanssa. Kohta tarjottiin Devilsille mahdollisuutta karata kun Essi otti kolmosen ja kohta perään komennettiin Ranta aitioon seuraksi. Tässä oli ottelun kulminaatiopiste. Loistava puolustuspeli ja niittinä Juhan komea soolo, kiekko väkisin sisään ja peli oli taas tasan. Tämä saattoi olla henkisesti tosi tärkeä maali ja nyt olikin sitten kyse siitä kumman kantti kestää ja Furrilla se kesti tällä kertaa paremmin.

Maran voittomaali oli maali, jota ei olisi kukaan muu pystynyt tekemään. Terävä kiihdytys vasemasta laidasta ohi Devils puolustuksen suoraan maalille ja keikko pienellä tuurilla lopulta sisään. Todellinen tahtomaali, voittomaali. Lopussa Devils pani tietenkin kaikki peliin kuten pitääkin, mutta lopulta lukuisat jäähyt torpedoivat tasoitusmahdollisuudet. Lopun ikävä kahakka ei kyllä kuulu harrastekiekkoon, mutta näitä vaan joskus tulee, eikä siitä sen enempää. Devilsien Kuusiranta oli paha mies hyökkäyspäässä, mutta toisella ikiliikkuja Luukkosella taisi olla vielä polvi vähän kipeä. Muuten Lavian pojat olivat aika tasainen ryhmä.

Furrin voitto perustui puolustukseen, joka oli tänään hyvä. Liike Lambergilla ja Helmisellä on aivan omaa luokkaansa jota kokeneet Tyynelä ja Kauppila tukivat rauhallisuudella ja riittävällä kovuudella. Saunaillassa The most valuable playeriksi valittun Juha Lambergin kaksi maalia olivat pelimiehen maaleja. Hyökkääjien ykkönen oli Mäkisen Mara, joka pesäpallokiireiden takia ei paljon peleihin ehtinyt. Mara toi luistelullaan energiaa kentälle ja oli koko ajan Devils-pakkien kiusana. Maalissa Vehviläisen Timo oli itse rauhallisuus. Tärkeitä torjuntoja pelin loppupuolella. Furrille pronssia taas kerran.
Bats - Furstars 6 - 3

FUR: Esa Ahola 1+1, Juha Lamberg 1+0, Pasi Raiskio 1+0, Ville Helminen 0+1

Ville Helminen 0+1 Ville

Ei ollut Furrin päivä tänään. Ensimmäisessä erässä paikkoja oli vaikka kuinka paljon, mutta vain Juha onnistui ohjaamaan Villen upeasta syötöstä. Hyökkääjien tehot olikin sitten ihan nollassa. Peli pyöri loisto-ottelun maalillaan pelanneen Bats-veskarin ympärillä. Laukauksia sateli, mutta mies oli kyllä iskussa. Toisella jaksolla kuviteltiin lepakkojen kuuden miehen ryhmän väsähtävän, mutta toisin kävi. Terävät vastahyökkäykset alkoivat tuottaa tulosta, kun taas Furri löi päätä seinään (=Batsien veskariin). Vasta 1-4 tilanteessa pääsi Pasi kaventamaan komealla rannevedolla, mutta kuitti tuli nopeasti. Vielä kuitenkin yritettiin ja ilman maalivahtia kuudella Essi kavensi 3-5:een. Loppulukemat 3-6 iski tosi liukas Antti Lehtinen, joka johti mallikkaasti Batsin peliä. Furrin pakeilta löytyi yritystä ja kai hyökkääjätkin yrittivät, mutta kovin tehotonta oli meiniki. Tärkeitä miehiä puuttui, mutta vähissä oli Kankaanpäänkin äijät. Olivat kuitenkin parempia.
Furstars - Hönö's Allstars 5 - 2

FUR: Esa Ahola 2+0, Anssi Ylinen 1+1, Topi Holmala 1+0, Juha Lamberg 1+1, Timo Ranta 0+1

Juha Lamberg 1+1 Juha 1 b

Hieno fyysinen play-off matsi. Pistepörssin kärkimiehet Vänni ja Mäkinen puuttuivat kokoonpanosta ja vielä pakeista Helminen sekä hyökkääjät Raiskio, Vehkalahti, Harjula ja Mäkisen Mara olivat sivussa. Aika paljon, mutta tämä antoi sopivan latauksen jäljelle jääneelle porukalle. Hönöillä oli alusta asti iso vaihde päällä ja yritystä riitti, mutta Furrin pakit Kauppila, Lamberg Tyynelä olivat myös hereillä. Järjestäen Hönöjen yritykset pysähtyivät kohta siniviivan jälkeen näihin herroihin ja yksittäiset vedot plokattiin kulmiin. Varsinkin ensimmäisellä jaksolla Hönöjä nähtiin furrin puolustusalueella tosi vähän. Furrin hyökkäykset olivat koko ajan vaarallisia ja välillä peli pyöri kuin ylivoimalla. Tuloksena neljä hienoa maalia. Avausmaali oli Topin hieno yksilösuoritus ja kiekko yläpesään, sinne Essin paikkaan, johon Esa itsekin pääsi pari kertaa laittamaan. Toinen maali oli Anssin hieno ohjaus veskarin längistä. Tehokasta, mutta nyt oli kiitettävää myös hyökkääjien aktiivinen karvaus ja puolustaminen.

Toisella jaksolla Hönöt pyrkivät vielä lisäämään luistelua ja fyysisyyttä. Laidat kolisivat, kiilauksen ja taklauksen välinen ero oli häilyvä. Tunteet lämpenivät hieman puolin ja toisin vaikka mistään sikailusta ei ollut kyse kummaltakaan joukkueelta. Tuomareille peli muuttui vaikeaksi, mutta oikeastaan tällainen peli jopa kuuluukin play-off peleihin. Kunhan vaan linja säilyy. Parin maalin päähän Hönöt pääsivät mutta kumma kyllä Hönöjen peli taisi lopulta seota Furrin jäähyihin, jossa äijät pääsivät yrittämään viidellä kolmea vastaan. Yritykset olivat kehnoja ja peli hajosi. Viimeisen niitin iski Juha kun Anssi spurttasi vasenta laitaa antaen nappisyötön maalille. Hönöjen riskillä hyökkääminen tuotti Tommille parikin läpiajoa ja Topillekin yhden mutta maalissa Hautamäen Aki oli parempi.

Furrin maalissa Vehviläisen Timo oli taas mies paikallaan ja Lambergin Juhaa vastaan on varmasti ikävä pelata. Mies ehtii joka paikkaan, riistää kiekkoja, järjestelee peliä ja tietenkin puolustaa ja oli tänäänkin Furrin paras mies. Aholan Esa oli myös hyvällä peli päällä ja on hyökkäys päässä kyllä tosi paha pidettäväksi. Koko joukkueelta hyvää nöyrää peliä loppuun asti.

Runkosarja

19.2. Furstars - Karvia 7 - 5

FUR: Pekka Vänni 2+2, Esa Ahola 2+1, Juha Lamberg 1+1, Timo Ranta 1+0, Konsta Mäkinen 1+0, Pasi Raiskio 0+1

Pekka 1 Pekka Vänni 2+2

Outo peli. Ensimmäinen erä simppeliä, helppoa pelaamista, jossa Furstars oli täysin ylivoimainen. Reipasta hyökkyspeliä ja paikoista tehtiin maalit. Puolustus tosin jäi vähän vaatimattomaksi, mutta maalilla Devilsien Ivanoff paikkasi hienosti. Vännin Pekka hoiteli kiekon ylöstuonnin vasemmalla laidallaan ja oli maalin edessä tutun tehokas. Hyvässä iskussa oli Aholan Esakin, jolla paikkoja oli useampaankin maaliin. Konstan yläpesä oli illan komein. Tauolla peli 7-1. Toisella jaksolla kuviteltiin, että maaleja tulee samalla tahdilla. Näin kävikin, mutta nyt omaan maaliin. Karvian veskari innostui torjumaan ja ottikin kaikki, välillä ihan ilmiömäisesti. Miksei ensimmäisessä erässä. Furrin lepsu puolustusinto antoi Karvialle mahdollisuuden, jonka miehet käyttivät aika hyvin. Furrin 4 jäähyä auttoi vielä asiassa. Pientä tuuriakin oli, sillä kiekko tuntui aina pyörivän siellä Ivanoffin jaloissa ja aina oli mustapaita lyömässä kiekko sisään. Eipä ollut kummoinen kenraali play-offeihin, mutta siellä on sitten ainakin varaa parantaa.

6.2. Furstars - Nerkoo 3 - 3

FUR: Juha Lamberg 1+1, Pekka Vänni 1+0, Tapani Mäkinen 1+0, Herri Vehkalahti 0+1, Timo Ranta 0+1

Vehviläisen TimoTimo Vehviläinen kopio

Tasapelit jatkuu. Parkanon klassikko jäi tällä kertaa vähän vaatimattomaksi sellaiseksi. Peli oli varsin siisti, mitä se ei näiden kahden kohdatessa aina ole ollut. Fur hallitsi ensimmäistä jaksoa johtaen tauolla 3-0, mutta toinen jakso meni selkeästi Nerkoolle. Kihniön pojat yksinkertaistivat peliä ja nuoret nopeat hyökkääjät Mäkipään Tero ja kumppanit toivat kiekon ylös ja suoraan maalille. Siitä riparit sisään. Näiden nopeiden poikien kanssa oltiin jotenkin hukassa ja jäähyjäkin tuli. Nämä maksoivat kaksi maalia. Lopussa Nerkoo pyöritti rajusti ja edes tasapeliin oli pakko olla tyytyväinen. Ensimmäisessä erässä ja vielä toisessakin oli kyllä paikkoja ratkaista peli, mutta Henkka otti muutaman tärkeän kopin ja pakit hoitivat loput. Oli siinä yksi tolppakin. Furrin paras oli tänään Vehviläisen Timo, joka jälleen kerran hoiti hommat maalissaan ihailtavalla rauhallisuudella. Raiskion Pasi palasi pohje revähdyksen jälkeen kokoonpanoon ja heti hyvä peli, vaikka tolppaa lähemmäs ei kiekkoa saanutkaan. Lambergin Juhalta jälleen kerran virheetön peli ja tehotkin kohdallaan. Kihniön juna taitaa sittenkin olla aikataulussa ja ottaa varmasti oman paikkansa loppuotteluissa.

30.1. Furstars - Kuru 4 - 4

FUR: Tapani Mäkinen 1+1, Timo Ranta 1+0, Ville Helminen 1+0, Heikki kauppila 1+0, Pekka Vänni 0+1, Juha Lamberg 0+1, Harri Vehkalahti 0+1

Heikki Kauppila 1+0Heikki 3

Fur jatkaa tasurilinjalla. Jo kopissa oli selvää, että pelistä ei tule helppoa. Seitsemän ukkoa veteli vehkeitä niskaan vanhan puolen pikku kopissa. Hyvin sovittiin. Kurun pojilla oli ahdasta uudella puolella ja kentällä oli asenne kohdallaan. Kupan kolme ketjua tuli sellaisella vauhdilla päälle, ettei oikein mukaan ehtinyt. Tiukkaa karvausta ja hyökkäyksetkin pelattiin loppuun asti. Selkä ei kyllä oijennut missään vaiheessa. Furrin seitsemän miestä lähti asenteella, "kyllä tämä tästä hoituu" mitä saatiin vasta toisessa erässä ihan pikkuisen korjattua. Voittoakin tarjottiin sillä puoli minuuttia ennen loppua johdettiin vielä maalilla. Oman pään aloitus voitettiin mutta sählättiin vieraille. Syöttö viivaan ja kiekko maalille, josta se taisi Villen lavasta osua maalin kattoon. Jotenkin jäi tunne, että Kuru oli ansainnut pinnan, eikä se siksi ihan kauheasti harmittanutkaan. Kurulle onnittelut pisteestä ja yrityksestä. Furrin kehutun puolustuksen tukipilareihin kuuluva Heikki Kauppila pelaa pelistä toiseen hämmästyttävän varmaa peliä. Virheitä ei juuri tule, eikä Heikille tule koskaan kiire. Ei tänäänkään. Tänään pisteenä iin päälle kauden avausmaali. Helmisen Villeltä myös hieno peli. Vehkalahden Harri palasi pitkältä sairaslomaltaan kokoonpanoon. Iki-Hockey-pelissä murtuneet kaksi kylkiluuta on pikkuhiljaa luutuneet. Maalissa torjui pitkästä aikaa Lassi ja ihan hyvin.

22.1. Furstars - White Devils 6 - 6

FUR: Esa Ahola 1+3, Tapani Mäkinen 2+0, Pekka Vänni 2+0, Ville Helminen 1+0, Konsta Mäkinen 0+1, Juha Lamberg 0+1

Tapani Mäkinen 2+0 Tapsa 2

Mielenkiintoinen vauhdikas harrastekiekkopeli, joka olikin ihan erilainen kun mitä odotettiin. Odotettiin Devilsien selkeää dominointia ja Furrin vastaiskuja, mutta peli olikin ihan tasapäistä vääntöä, vaikka Satakunnan pojat maalit ensimmäisessä erässä tekikin. Peli alkoi Vännin Pekan aika nopealla ripari maalilla, jonka Devilssit kuittasivat kohta onnekkaalla sutaisulla, joka pomppi rautojen ja Vehviläisen Timon suojusten kautta lopulta yli maaliviivan. Liekö Timo tästä jotenkin hermostunut kun selän taakse upposi vielä 5 keikkoa ennen taukoa. Tosin Devilssit järjestivät vetäjille selkeät vetopaikat, jotka pojat hyödynsivät hyvällä prosentilla. Toinen jakso olikin sitten ihan erinäköinen. Vehviläinen pisti muurin Fur maalille ja hyökkäyspäässä alkoi tapahtua. Maali kerrallaan hivuttauduttiin kantaan mutta nousu oltiin hukata. 5-6 tilanteessa Heikin istuessa omaa jäähyä, otti Tapsa typerän jäähyn ja näin Devilsseille ihan tarjottiin mahdollisuutta. Kahden ylivoima hoidettiin kuitenkin upeasti, eikä edes oikein maalipaikkoja annettu kaverille. 35 sekuntia ennen loppua otettiin Veskari pois, Essi voitti hyökkäyspään aloituksen ja Tapsa veivasi väkisi kiekon ohi Ivanoffin Antin. Hieno palkinto komealle nousulle.

Devilsseillä on nuori, hyvä liikkuva porukka, mutta kummasti alkoi virheitä tulla Furrin lisätessä kierroksia. Olisiko se sitä kokemattomuutta. Furrin nousu aiheutti selvästi Lavian poikien otteiden kovenemisen ja muutama koukku ja poikittainen maila meni tuomareiltakin ohi. Sittenkin tuomareilta peli pysyi hyvin hanskassa mikä esti isommat ylilyönnit. Korkea maila Pekan leukaperiin oli varmastikin vahinko, mutta sääntöjen mukaan yhden pelin huili. Furrin voiton esti ensimmäisen erän 6 eteen annettua maalia näinkin hyvälle nipulle, mutta täysin ansaittu oli Furstarsin tasapeli ja se kyllä tyydytti.

Mäkisen Tapsa oli tässäkin pelissä aivan loistava ja tasoitusmaali oli pisteenä hyvälle illalle. Aholan Esalta kauden paras peli. Kiekko alkaa pysyä lavassa ja tuttu Esakynä alkoi piirrellä jo omia tuttuja kuvioita. Vännin Pekalta normaalitehot ja Furrin pakkiparit Lamberg-Kauppila, Helminen-Tyynelä oli tänäänkin parasta mitä Parkanon harrastesarjassa on.

9.1. Furstars - Hönö's Allstars 5 - 3

FUR: Tapani Mäkinen 1+2, Konsta Mäkinen 1+1, Pekka Vänni 1+0, Juha Lamberg 1+0, Ville Helminen 1+0, Ilpo Tyynelä 0+1, Esa Ahola 0+1.

Konsta 2 Konsta Mäkinen 1+1

Ennakkoon pelistä odotettiin tasaista vääntöä, mutta aika pehmeästi lähtivät Hönöt liikkeelle. Heti ensimmäisestä hyökkäyksestä pääsi Tapsa nostamaan rystyltä maalin kattoon ja ottelun suunta oli selvä. Furrin molemmat ketjut olivat askeleen edellä ja Hönöt saivat keskittyä pääasiassa puolustamiseen. Vasta noin 15 minuutin kohdalla saattiin oma veskarikin tolppien väliin. Edellisestä pelistä lupautui Nerkoon maalivahti ystävällisesti paikkaamaan kun Kittilän kone oli myöhässä. Samalta koneelta tuli Vännin Pekkakin kesken pelin kentälle ja iski samantien kauden kahdeksannen maalinsa. Peli näytti olevan selvä mutta toisella jaksolla päästettiin Hönöt maalin päähän kun iski pieni laiskuus. Pari ylivoimahyökkystä ja pari maalia. Kolme minuuttia ennen loppua istui jäähyllä Mäkinen ja Ahola ja näin suorastaan tarjottiin naapurille tasuria. Se ei kelvannut, sillä aika kehnonlaisiksi jäivät kuviot kahden miehen ylivoimalla. Mailaa taidettiin puristaa liikaa. Viimeisellä minuutilla Tapsan päästyä jäähyltä veskari tietysti pois, mutta Helmisen Ville otti kiekon pois ja nosti omalta maalilta kiekon Hönöjen reppuun.

Furrilta muuten hyvä peli, mutta terve muistutus pelin pelaamisesta loppuun asti. Isä ja poika Mäkisen hyvä vire ei ole kadonnut joululomalla minnekkään. Yhteispeli toimii. Lambergin Juhan uudet luistimet näyttivät istuvan jalkaan ihan yhtä hyvin kuin entisetkin. Hönöiltä tuntui puuttuvan se paras isku.

12.12. Furstars - Sammin Pojat 7 - 2

Fur: Pekka Vänni 3+0, Mara Mäkinen 2+0, Tapani Mäkinen 0+2, Anssi Ylinen 0+2, Juha Lamberg 1+0, Ville Helminen 1+0, Timo Ranta 0+1, Ilpo Tyynelä 0+1.

Pekka 3 Pekka Vänni 3+0

Furrin vauhti ottelun alussa oli ihan toista luokkaa kuin Sammin Pojilla ja kun tehojakin löytyi, niin peli oli ratkennut jo tauolla. Vain muutaman kerran näkyi Poikia Furrin kenttäpuoliskolla ja silloinkin vedot jäivät vaatimattomiksi. Furrin pakit siivosivat oman alueen tehokkaasti, eikä Vehviläisen Timolla maalissa ollut juuri hommia. Toisella jaksolla laski sitten Furrinkin tempo ja peli tasaantui. Tästä innostuneena iskivät Sammin miehet pari maaliakin, mutta voittajasta ei ollut hetkeäkään epäilyksiä. Mikseivät Sammilaiset luistelleet heti ensimmäisestä erästä lähtien? Loppupuolella Furstarsin ammattiylpeys nousi pintaan ja iskettiin vielä pari maalia, eikä sentään erätappiota tullut.

Ensimmäinen puolisko oli ihan hyvää peliä laiturien Pekan ja Maran iskiessä vuorotellen häkkejä. Mäkisen Mara alkaa vertyä vanhaan iskuun. Tänään luistelu oli jo kuin ennen vanhaan. Furrin pakistoa on kehuttu joka pelissä ja hyvin jätkät hoitivat hommansa nytkin. Ei ole helppoa naapurin hyökkääjien tulla. Tehoja löytyy vielä hyökkäyspäässäkin. Sammin poikein maalivahtiosasto (Niinimäki) on kunnossa ja muutamalla pelaajalla riittää luistelukin, mutta vähän sekavan kuvan porukka jätti. Positiivista kuitenkin oli, että iloista yritystä löytyi vähän Kurun poikien malliin. Nyt alkaa Joulutauko ja senhän Fur on perinteisesti käyttänyt aika puhtaasti massan hankintaan.

4.12. Bats - Furstars 4 - 7

Fur: Tapani Mäkinen 3+1, Pekka Vänni 1+2, Juha Lamberg 2+0, Konsta Mäkinen 1+0, Ilpo Tyynelä 0+1, Timo Ranta 0+1, Esa Ahola 0+1

Tapsa 1 Tapsa Mäkinen 3+1

Porukan (luonnollinen) tiivistyminen 8:aan mieheen palautti Furstarsin voittojen tielle. Mäkisen Konstan suoraviivainen ajelu maalille ja siitä kiekon runnominen sisään näytti kuinka pitää pelata. Turha kikkailu sivuun ja suoraviivaisuutta peliin. Torstain höntsyistä bongattu lainamaalivahti paljastui maskin takaa vasta ottelun jälkeen Vehmaston Jiriksi. Ensimmäinen kiekkopeli Jirillä maalissa ja heti voitto. Kumma, jos ei Hönöt pistä kaveria maaliin Furria vastaan. Voittavia veskareita tarvitaan joka joukkueessa. Furrin pakit joutuivat tiukan paikan eteen jo ennen peliä kun luottopakki Heikki Kauppila juhli Oulussa velipojan syntymäpäiviä. Lamberg, Helminen, Tyynelä ottivat kuitenkin Furrin puolustusalueen haltuun oikein isännän ottein, mikä olikin yksi pelin ratkaisuista. Mahtavaa palata pakkien kanssa, joihin luottaa ja jotka pystyvät vielä nousemaan hyökkäykseenkin. Batsit tulivat peliin kovalla asenteella ja maaleja tehtiinkin ensi erässä vuorotellen. Ensimmäinen jakso 3-3, mutta toisella puoliskolla hyytyi lepakkojen liike ja alkoi tulla virheitäkin. Nämä virheet ratkaisivat pelin. Furrin tiukka karvaus väsyneitä pakkeja vastaan aiheutti paljon kiekon menetyksiä ja pari kertaa näistä päästiin rokottamaankin. Kentän kunkku oli Tapsa Mäkinen, jonka toinen maali (karvauksen jälkeen) maalin kattoon oli kuukauden maali. Koko ryhmältä tasapainoinen vahva esitys, josta on hyvä lähteä Sammin Poikia vastaa viikon päästä. Niin hyviä ei olla että perus nöyryys voitaisi unohtaa.

28.11. Furstars -Iki-Hockey 3 -6

Fur: Pekka Vänni 1+1, Konsta Mäkinen 1+0, Ilpo Tyynelä 1+0, Tapani Mäkinen 0+1.

Juha3 Juha Lamberg

Eipä noussut tämä matsi suurten pelien joukkoon. Iki-Hockeyltä toki hyvä peli, mutta Furrin peli oli jotenkin aneemista, näennäistä yritystä. Luomahaaralla oli yllättäen vain 9 miestä, mutta sepä antoi ottelun ratkaisijoille Mansukoskelle ja Franssille peliaikaa. Ja sen pojat käyttivät tehokkaasti iskemäällä 5 maalia. Kaverit olivat vain liian nopeita, ettei siihen ihollle päässyt millään. Ensimmäisellä puoliskolla vei Konsta Furrin maalin johtoon ja vielä Tyynelän Ilpo hienolla soolo maalillaan lisäsi osumat kahteen. Toisella jaksolla johdettiin jo 3-1, mutta liekö pieni luulo jo pelin ratkaisusta iskenyt kun Iki-Hockeyn kavennus- ja johtomaalit tulivat helpon tuntuisesti. Nämä nopeat miehet päästettiin maalin eteen ja verkko heilui. Kaksi viimeistä menikin sitten tyhjiin kun yritettiin ilman veskaria. Peli kokonaisuudessaan oli varsin tasapäistä vääntöä vaikka on tunnustettava, että Iki-Hockey oli tänään hyvällä jalalla liikkeellä ja yritystä riitti. Se riitti voittoon. Furrilta onnistujia ei oikein löytynyt, mutta Lambergin Juha teki hartiavoimin töitä, kuten Vännin Pekkakin. Konsta oli tutun vaarallinen. Tuoreempien naamojen; Helminen, Tyynelä voidaan sanoa vahvistavan joukkuetta.

13.11. Furstars-Tevaketut 12-1.

Fur: Esa Ahola 3+0, Tapani Mäkinen 2+1, Pekka Vänni 2+1, Pasi Raiskio 0+3, Ville Helminen 2+0, Konsta Mäkinen 0+2, Ilpo Tyynelä 1+0, Tommi Mäkinen 1+0, Juha Lamberg 1+0, Mara Mäkinen 0+1, Jukka Harjula 0+1

Pelaajakortit 010 Esa Ahola 3+0

Ei ollut Lehtiniemen Marko saanut varmaankaan koko porukkaa vielä ensimmäiseen peliin. Toivottavasti niin, sillä tällä kahdeksan miehen ryhmällä tulee raskas kiekkotalvi. Peli oli tänään varsin yksipuolista. Fur pyöritti mennen tullen ja ryhmä Tevaketut-Poki yritti puolustaa. Pelitapahtumiin nähden lukemat ovat jopa pienet, mutta kun viisi ukkoa puolustaa, on maalin edustalla aika ahdasta. Furrin pelissä hyvää tänään oli täydet kolme ketjua ja luisteluakin nähtiin alkuun. Vähän siinä kuitenkin mentiin vastustajan kävelyyn mukaan, eikä tainnut porukalla paita paljon kastua. Torstain höntsyvuorolla saa kyllä puhaltaa ihan eri malliin. No tästä pelit varmasti kovenee ja parin viikon kuluttua kohdataan klassikossa Iki-Hockey.