Porukka latvia net

Toiminta-ajatus

Fys-Ikaalinen Urheilu ja Riento ry on perustettu 16.04.1998. Perustavassa kokouksessa perustamiskirjan allekirjoittivat Timo Ranta, Heikki Lehtonen, Tapani Mäkinen, Lassi Ylijoki, Jorma Huusko, Timo Marjamäki ja Harri Vehkalahti. Yhdistysrekisteriin Fur hyväksyttiin 28.08.1998. Yhdistyksen kotipaikka on Ikaalinen ja ensimmäiseksi puheenjohtajaksi valittiin Timo Ranta. Ensimmäisen hallituksen muodostivat Timo Ranta, hallituksen puheenjohtaja, Lassi Ylijoki, hallituksen varapuheenjohtaja ja Harri Vehkalahti, hallituksen sihteeri ja rahaston hoitaja.

Fys-Ikaalinen Urheilu ja Riento ry:n tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia monipuolisesti jäsenistönsä ruumiinkulttuuria sekä henkistä pääomaa vaikuttaen omalla esimerkillään ja järjestämillään tilaisuuksilla yleiseen ruumiillisen, henkisen ja sosiaalisen kunnon kohentumiseen yhteiskunnassamme.

Liikuntapuolen päälajina on kesällä jalkapallo , talvella kaukalopallo ja salibandy. Virallisiin sarjoihin ei Fur:lla ainakaan vielä ole ollut innostusta. Erilaisiin harrasteturnauksiin ja paikallisiin "puulaakisarjoihin" on Fur sen sijaan osallistunut , ja vieläpä hyvällä menestyksellä. Näiden lisäksi olemme ennakkoluulottomasti tutustuneet myös muihin lajeihin, joista mainittakoon 10-ottelu, suunnistus, carting-autoilu, keilailu, lentopallo, sulkapallo, squash ja jääkiekko. Lajivalikoima on voimakkaassa kasvussa.

Eri lajien turnauksia ja paikallisia sarjoja olemme olleet järjestämässä. Suurimpana tapahtumana tarjoamme Suomen parhaan harrastejalkapalloturnauksen KYLPYLÄ-CUPIN, joka pelataan Ikaalisissa Läykkälänlahden urheilupuistossa kesäkuussa viikko ennen juhannusta.

Fys-Ikaalinen Urheilu ja Riento nimenä kuvaa erinomaisesti yhdistyksemme toimintaa. Urheilua ja rientoa , hauskaa hyvässä seurassa, ja aina, hymyssä suin.

Otteluhaasteita otamme mielellämme vastaan kaikkialta Suomesta ja myös ulkomailta. Luonnollisesti pyrimme myös vastaamaan haasteisiin.