Jalkapallo

Ikaalisten avoin puulaakijalkapalloturnaus pelattiin 18.8.2001 loistavilla nurmikentillä ja aurinkoisen sään vallitessa. Osallistujia oli kolmesta eri kunnasta. Jämijärveltä mukaan oli uskaltautunut PULS ry. Hämeenkyröstä Fc Saunailta ja Ikaalisista Dynamo, SBT Butchers ja FUR. Tuomaristona jälleen kerran Tampereen seudun Vanha Parta ja Poika. Tuomarit saivatkin erityiskiitosta loistavasta osaamisestaan. Ottelut pelattiin hyvässä puulaaki hengessä ja voittajaksi seviytyi FUR ilman tappioita. Tulokset FUR 12p. Butchers 9p. Dynamo 6p. PULS 3p. ja FC Saunailta 0p. Tällä kertaa pokaali palautui oikeaan osoitteeseen ja pj. Timo Rannan terveiset, "asenne kuntoon ja poika kotiin", sai joukkueen taistelemaan taitojensa ylärajoilla. Turnauksessa arvottiin myös matkapuhelin tuomariston valitsemien Fair Play pelaajien kesken. Arpa suosi PULS:in Marko Sillanpäätä. FUR ONNITTELEE voittajaa!!!!!

NELJÄS KYLPYLÄ-CUP Pelattiin Läykkälänlahden urheilupuistossa 16-17.6.2001 aurinkoisissa ja lämpöisissä olosuhteissa. Tunnelma oli hieno ja ottelut sujuivat pääsääntöisesti hymyssä suin. "Taking it easy". Tulokset turnauksesta löytyvät tuloksia linkin alta.

Fur niukkaan voittoon

Aurinkoinen ja lämmin sää helli pelaajia ja nurmi viheriöi kun perinteinen jalkapallo ottelu EAS-FUR pelattiin Tallinnan National Stadionilla. Ottelun erikoisuutena oli kokeilu kahden päätuomarin käytöstä. Anssi Ylinen ja Mikko Nuuttila selvisivätkin ottelusta kiitettävästi. Ottelun tulos 2 - 3(2-0) kuvastaa hyvin pelin kulkua. Estonia Allstars joukkue koostuu eri sarjatasojen jalkapalloilijoista ja aktiivisista harrastajista. Peli alkoi EAS painostuksella ja kun ottelua oli pelattu 25min. johti kotijoukkue jo 2-0. Tämän jälkeen Fur heräsi ja loi monta hyvää tilannetta loistavasti pelanneen maalivahti Ott Jarvelan maalille. Puoliajan lopussa pnnistuikin Jukka Harjula kaventamaan pelin 2-1. Tauolla Kapteeni Timo Ranta piti puhuttelun ja onnistui luomaan aidon "Fur-hengen". Toinen puoliaika olikin vauhdikasta jalkapalloa. Hyvin pelannut maalivahti Lassi Ylijoki torjui vastustajan lähentelyt ja ajassa 60 min. "keskikentän kunkku", Marko Hiekkamäki tasoitti ottelun 2-2. 10 min. myöhemmin Iska Nirviö tykitti joukueen voittomaalin. Syötön molempiin maaleihin antoi tehopelaaja Jukka Harjula. Ottelun tulos herätti huomiota myös Tallinnan yöelämässä ja onnitteluja satoi mm. Lontoolaiselta rugby joukkueelta, joka oli pelaamassa omaa turnaustaan. Tärkeintä pelimatkalla oli kuitenkin FUR motto, "hymyssä suin" ja kutsu saapua jälleen ensi keväänä järjestettävään ystävyys otteluun. (Pohjois-Satakunta 15.05.2001)