Niukka tappio 9-6 Virolaisjoukkue Bandidosille !

Bandidos-Tallinna – FUR-Ikaalinen 9-6 (5-1, 2-4, 2-1)

Pelitilanne

Vauhti oli kova

Furrin salibandyjoukkue Jämijärven Puls:n tähtisentteri Petri Sillanpäällä vahvistettuna pelasi 21.9.2002 Tallinnassa tiukan ottelun paikallista Bandidos-joukkuetta vastaan. Bandidos oli liikkeellä hyvällä joukkueella, mukana myös 3 Viron maajoukkuepelaajaa. Shokkialun jälkeen (5-1, 2-4, 2-1) toisessa erässä maaliin vaihdetun Marko Hiekkamäen huipputorjunnat saivat joukkueeseen ”hengen päälle”, ja Fur nousi toisen erän rajulla taistelulla maalin päähän 7-6, mutta tasoituksen raivoisa hakeminen riskillä maksoi tällä kertaa voiton, viimeinen maali tehtiin tyhjiin lähes summerin soidessa.
Huudetaan

Kolme kertaa Bandidosille

Maaleista vastasivat Mikko Nuuttila ja Timo Ranta kumpikin 2 maalia, Juha Jokela ja Harri Vehkalahti maalin mieheen. Edellä mainittujen lisäksi joukkueessa pelasivat Markku Esko, Jukka Harjula, Antti Hinkkala, Pauli Moisio ja Lassi Ylijoki. Joukkueenjohtajana karjui ”kauppalanmäen tihonov” Kalle Mäkinen.
Joukkue

Sopuisasti pelin päälle

Fur palkitsi vastustajien parhaana Andrus Töruken, joka on pelannut Viron maajoukkueessa 7 vuotta. Bandidos-joukkuetta odotellaan antamaan kansainvälistä väriä ensi kesän Kylpylä-cup –jalkapalloturnaukseen. Lisää joukkueesta voi katsoa nettisivuilta www.bandidos.ee