12.Harri Vehkalahti 1+2=3

Play-Offs

28.2. FURSTARS - Hönö's Allstars 5 - 4 (rl)
Furstars: Pekka Vänni 1+1, Anssi Ylinen 1+0, Esa Ahola 1+0, Tapani Mäkinen 1+0, Juha Lamberg 0+1, Heikki Kauppila 0+1. (Rangaistuslaukaukset: Esa ahola 1, Tapani Mäkinen 1)

Varsin kaksijakoinen tuli sitten tästä pronssipelistä. Ensimmäistä erää vei Fur ja toisessa taisi väsymys iskeä Furrin kahdeksaan mieheen. Maalinteon aloitti ylivoimalla Anssi Ylinen, joka rauhassa katseli vetopaikkaa ja tiukka ranneveto yllätti Hönö-vahdin. Kavennus tuli heti seuraavasta hyökkäyksestä, mutta se ei mitenkään lamaannuttanut Ikaalisten pappoja. Pääosin peli pyöri Hönöjen maalilla. Furrin toinen osuma oli upea. Lambergin Juha passasi maalin takaa ja Tapani Mäkinen veti one-timerilla laatan häkkiin. Kolmannen maalin arkkitehtinä hääri Heikki Kauppila, joka ylivoimalla piti kiekkkoa, kaarteli, katsoi tarkasti ja heitti millimetrin tarkan syötön Esa Aholan lapaan, joka siirsi kiekon verkkoihin. Neljäs maali oli Vännin Pekan tahtomaali. Alivoimalla hieno karvaus, kiekon riisto ja väkisin koko puolustuksen läpi ja vielä veskari kahville.

Tauon jälkeen jäälle luisteli päättäväinen Hönö. Painopiste siirtyi loisto-ottelun pelanneen Lassi Ylijoen maalille. Rannan istuessa jäähyllä sattui vielä pieni vaihtovirhe ja Hönöille avautui avoin väylä maalille, eikä sitä tilaisuutta jätetty käyttämättä. Fur-miehistön luistelun hieman hiipuessa vyörytti Hönöt ja Lassi oli kyllä täystyöllistetty. Lambergin Juhan saatua jäähyn otti Hönöt rohkeasti veskarin pois ja se tuotti tulosta. Kavennusmaali ja veskari takaisin, mutta viimeisellä minuutilla jälleen kuudella miehellä maali tyhjänä ja peli tasoihin. Furrilla oli vielä ihan lopussa parikin avopaikkaa mutta kiekkoa ei sisään saatu ja näin mentiin rankkareihin. Kolmesta vetäjästä sisään sai furrista Esa Ahola ja Hönöiltä Toni Virtanen. Viidennessä parissa tuli ratkaisu. Tapsa Mäkinen lirutti längistä sisään ja Lassi torjui Hönöjen viimeisen vedon.

Furstarsin kolmen miehen puolustus oli taas hyvä. Koko kauden loistavaa peliä esittänyt Kauppila-Lamberg olivat jälleen vakuuttavia. Sääriluu-murtuman jälkeen kaukaloon palannut Tommi Mäkinen kilkutteli tolppia ja pelasi myös varman pelin. Hyökkäyspäässä Furrin Ville Peltonen, Tapsa Mäkinen pelasi älykkäästi joukkueelle. Aholan Esan kynä kävi myös upeasti tuloksena yksi maali ja tolpatkin kilisivät muutaman kerran. Anssin ja Vännin Pekan työnteko tuotti maalin mieheen.

Hönöjen kaikki kaikessa oli tänään keskushökkääjä Tero Mäkipää, joka taisi voittaa 90 prosenttia aloituksista ja oli koko ajan vaarallinen ja vaikeasti pidettävä. Mies taisikin pelata lähes koko toisen puoliajan. Muuuten Hönöt eivät päässeet ihan omalla tasolleen. Loppukausi on sujunut hieman vaisusti, mutta hieno nousu 4-1 tilanteesta tasoihin osoitti kyllä jotain henkisellä puolella.

22.2. FURSTARS - Bats 2 - 4
Furstars: Juha Lamberg 1+1, Pekka Vänni 1+0

Jotain jäi puuttumaa illan matsista. Voitto tietenkin, mutta Furrin peli ei nyt kulkenut samaan malliin kuin se on viime aikoina kulkenut. Tosin missään tapauksessa ei voi vähätellä Batsin ansioita tänään. Heti alusta asti tuli lepakkolauma hyvällä asenteella ja tiukalla karvauksella peliin. Kolme liikkuvaa ketjua pystyi pitämään vauhdin hyväna koko pelin. Pakeilla piti kiirettä, eikä oikein kunnon avauksia ehtinyt edes miettiä. Furrin hyökkääjät ehkä olisivat voineet tulla hakemnaan hiukan alempaa. Välit pakkien kanssa tahtoivat muutenkin venyä liian pitkiksi. Joukkue pelaaminen ei näin täysin toiminut. Yllättävän paljon tuli ylivoimahyökkäyksiä, joita ei aiemmin juuri ole tullut. Johtuuko sitten siitä, että aiemmin seitsemällä äijällä pelatessa on automaattisesti löytynyt sitä kaivattua nöyryyttä. Maalille pitkän tauon jälkeen palannut Lassi torjui hyvin kun ottaa huomioon, että jäällä ei mies ole päässyt tämän vuoden puolella käymään. Se ehkä näkyi muutana virheenä. Mutta tehotonta oli toiminta sitten hyökkäyspäässäkin. Paikkoja oli riittävästi jopa ottelun voittoon, mutta Batsien maalivahti oli tänään hyvä. Bats oli ehkä koko pelin hieman niskan päällä, mutta päästi lopussa vielä maalin päähän, eikä se tasoituskaan ollut kaukana. Rohkeaa hyökkäystä ei nyt palkittu, vaan Bats pääsi vielä viimeisellä minuutilla kaunistelemaan lopputulosta. Viimeinen 45 sekuntia kuudella ilman veskaria ei enään numeroita muuttanut. Näin se Furrille tutuksi tullut pronssiottelu kutsuu ja Kankaanpään Bats pääsee testaamaan viime kauden mestarin loppuottelussa.

14.2. FURSTARS - KuPa 5 - 0
Furstars: Esa Ahola 1+2, Konsta Mäkinen 1+1, Pekka Vänni 1+0, Juha Lamberg 1+0, Tapani Mäkinen 1+0, Ville Helminen 0+1, Timo Vehviläinen 0+1

KuPa oli saanut mukaan kolme kentällistä miehiä, ja tuntui että nimenomman pelimiehiä. Furrillakin löytyi pitkästä aikaa täydet kaksi kentällistä. Kuru tuli peliin kovalla sykkeellä ja meininki oli, että ottelu ratkaistaan heti alussa. Vehviläisen Timo otti kuitenkin muutaman tärkeän kopin ja vähitellen sai juonesta Furstarsinkin miehistö ja painopiste siirtyi väkisin tosi hyvän pelin pelanneen Nurmen maalille. Furrin kakkosketju Ahola-Mäkinen (Konsta)-Vänni oli pelipäällä ja näyttävien yhdistelmien jälkeen pääsivät koko kolmikko tehopisteille. Puolustuksessa Juha Lamberg hääräsi tuttuun tyyliin ja dominoi kenttää siellä ollessaan. Juhalta uran ensimmäinen yläpesä. Helmisen Villeltä upeaa pelin lukua ja tärkeitä katkoja ja tietenkin upea syöttö Tapsa Mäkiselle, joka hallitun harhautuksen jälkeen nosti kiekon verkkoihin.

Kupa oli tänään lähtenyt tosissaan taistelemaan paikasta mitalipeleihin eikä selkäranka taittunut missään vaiheessa, vaan taistelua ja yritystä riitti ihan loppuun asti. Vaikka pientä väsymystä oli toisella jaksolla havaittavissa, vai tuntuiko se vain siltä. Joka tapauksessa irtokiekkoihin ei enää löytynyt samaa puhtia kuin alussa ja luistelussakin Kurun pojat näyttivät putoavan kyydistä. Tasainen ja mukava peli, varsinkin kun voitettiin.

Runkosarjan pelit

31.1. Nerkoo - FURSTARS 2 - 5
Furstars: Anssi Ylinen 2+1, Esa Ahola 1+2, Timo Ranta 1+0, Konsta Mäkinen 1+0, Juha Lamberg 0+1

Furrin vaihtopenkki näytti perinteisen tyhjältä (2) ja kun vihreitä paitoja luisteli pukukopista tosi pitkänä nauhana, ei monikaan olisi lyönyt Furrin puolesta vetoa. Peli alkoi kuitenkin Furrin vahvalla luistelulla ja tiukalla karvauksella. Tämä näytti yllättävän Kokeneen Nerkoon täysin. Tehotkin olivat kohdillaan. Ensimmäisestä hyökkäyksestä pääsi Essi näyttämään tuttua rannettaan Juhan komeasta jätöstä, eikä Mäkipään Henkka voinut kun kaivaa kiekkoa verkoista. Nerkoon vielä ihmetellessä pääsi Ranta spurttaamaan ohi pakiston ja sinne se lepakko vain jaksoi yläpesään. Vähitellen lämpeni Kihniön konekin ja Furrin oli pakko peruutella ja purkaa vain omalta alueelta. Erän loppupuolella pääsi Anssi vielä iskemään längistä ja tauolle mentiin komeassa 3:n maalin johdossa.

Toinen erä alkoi Tapsan istuessa jäähyllä ja kellomiesten nukkumisella. Pari minuuttia pelattiin ennenkuin kellot saatiin käyntiin. Tätä ihmeteltiin ja tunteetkin alkoivat jo lämmetä. Nerkoo vyörytti nyt hyökkäyksiä ihan tosisaan tekemällä ensimmäisen maalinsakin ja otteetkin kovenivat puolin ja toisin. Tapsan ja Anssin saatua yhtäaikaa jäähyn panivat kellomiehet taas kellot seis ja tätä ihmeteltiinkin sitten oikein miehissä. Nuoret tuomarit olivat kyllä aika helteessä kun molemmilta puolilta tuli ohjeita, mutta pojat selvisivät tilanteesta ihan hyvin. Tällä ylivoimalla sai Nerkoo sitten sen toisen maalinsa ja katsomossa odoteltiin jo Furrin lopullista romahdusta. Sitä ei kuitenkaan tullut, vaan todella järkevällä puolustuspelillä pysäytettiin hyökkäykset jo siniviivalla. Malissa Vehviläisen Timo oli tutun rauhallinen ja eleetön. Anssin toinen maali 3 minuuttia ennen loppua vei Furrin jo 4-2 johtoon, ja kun Nerkoo otti veskaria vielä pois, pääsi kauden parhaan pelinsä pelannut Konsta Mäkinen niittaamaan viimeisen maalin tyhjiin.

Upea taistelu koko Furrin pieneltä ryhmältä. Pakit Lamberg, Kauppila ja Mäkinen pelasivat näyttävän puolustuspelin ja välillä hyökkääjätkin ehtivät auttamaan. Konsta oli loistava ja Ylisen Anssin sitkeä karvaus oli Nerkoolle myrkkyä. Nerkoosta jäi vähän vaisu kuva ja tuntui, että nämä kellosekoilut ja torikokoukset sotkivat enemmän Nerkoon peliä.

24.1. FURSTARS - Karvia 12 - 2
Furstars: Pekka Vänni 4+2, Esa Ahola 2+3, Ville Helminen 2+0, Juha Lamberg 2+0, Anssi Ylinen 1+1, Timo Ranta 1+1, Jukka Harjula 0+2, Tapani Mäkinen 0+1,

Karviasta ei ollut tällä kertaa vastusta ja suurin syy siihen oli tietenkin pieni kuuden pelurin ryhmä. Hattua on kuitenkin nostettava, että Karvian mihet jaksoivat kuitenkin yrittää loppuun asti numeroista huolimatta. Furrin kaksi kenttää painoi pelin väkisin Kirin maalille ja varsinkin Esa ja Pekka juhlivat isoilla tehoilla. Pekan nelja maalia on tietenkin komea saldo. Vauhtia ei pelissä ollut ihan kauheasti. Vaikea asennoitua itsekin kun kaveri yrittää kuudella miehellä sinnitellä mukana. Furrin maalilla touhusi tällä kertaa Arpista lainassa ollut Timo Vehviläinen, joka hoiteli hommansa kylmän viileästi, vaikka tilanteita tulikin harvakseltaan. Helmisen Villelle avauspisteet avauspelissä. Jatkossa voitaneen odottaa lisää.

17.1. FURSTARS - White Devils 1 - 6
Furstars: Juha Lamberg 1+0, Heikki Kauppila 0+1

Tylyt lukemat, eikä ne ole vain Furrin heikkoutta. Alkusyksyn Devilseihin verrattuna jäällä luisteli nyt aivan toisen näköinen ryhmä. Tehokasta karvausta, joka on ollut furrin tavaramerkki joskus, kovaa yritystä ja vahvaa luistelua. Viimeistelykin oli tehokasta, vaikka muutamassa maalissa oli pientä tuurin tynkääkin ja kiekko tuntui pomppivan oikeisiin paikkoihin. Voiton kanssa tuurilla ei ollut kuitenkaan mitään tekemistä. Porukssa ei ole mitään ihmemiehiä, eikä taitoniekkoja, mutta asenne oli kohdallaan ja joukkueena se oli vahva. No oli siellä Mika Peltola, joka vahvalla itseluottamuksella oli kentän hahmo ehtien joka paikkaan. Kruununa satanolla voitettu aloitus, pujottelu ohi fur-pakiston ja tyylikäs nosto yläpesään. Löysällä Furstarsilla ei tänään ollut mitään jakoa. Hyökkäykset tai hyökkäyksen näköiset olivat hitaita joita puolustus ehti helposti vastaanottamaan. Laukaukset olivat onnettomia sutaisuja, joissa ei maalivahti Ivanoffilla ollut juuri vaikeuksia.

Lambergin Juhan maali oli hieno lähes koko kentän kuljetus ja hallittu veivaus alakulmaan. Muuten Fur miehistö oli aika vaisua, eikä oikein mikään onnistunut. Ja syy tähän oli Devilsien aktiivisuus ja terävyys molempiin suuntiin. Pelissä oli paljon jäähyjä, vaikka se i sinäänsä mitään rumaa peliä ollut. Tuomarit vaan olivat ajan tasalla ja uskalsivat nyt puhaltaa usein ohi menevät estämiset ja pienet koukut. Nyt ne vihellettiin pois. Näin pitää viheltää.

13.12. Bats - FURSTARS 2 - 2
Furstars: Anssi Ylinen 1+0, Pasi Raiskio 1+0, Pekka Vänni 0+1

Nihkeä peli, mutta lopputulos tyydyttää. Batsilla oli vain 7 miestä mukana, mutta laatu korvasi nyt määrän. Batsin liike oli alusta asti pykälän Furria edellä. Puolustuksessa oli aina paikit ja pari hyökkääjää auttamassa, mutta vastaiskut lähtivät terävästi ja olivat aina vaarallisia. Fur ei saanut juuri kontroloituja hyökkäyksiä. Kuljetukset tahtoivat pysähtyä siniviivaan tai sitten ne ohjattiin kulmiin, josta ei juuri maaleja tehdä. Pelin loppupuolella alkoi Batsin 7 miehen aktiivinen pelitapa selvästi väsyttää ja sen verran tuli omassa päässä löysää, että päästiin tasoihin. Anssi oli mukana hyvässä ja pahassa. Ensimmäisen maalin Anssi survoi väkisin veskarin jaloista ja heti perään napsahti kymppi, vai oliko se 3+10. Siitä oli epäselvyyttä loppuun asti. Loppuhetkillä heitti kauden avauspelin pelannut Pasi Raiskio kiekon längistä häkkiin. Muutamaa paikka voittomaaliin tarjottiin molempiinkin päihin, mutta pisteet tasattiin tänään. Lambergin Juha raatoi puolustuksessa hartiavoimin ollen jälleen kerran näkyvin mies kentällä. Lassi oli maalilla myös hyvä. Hyökkäyspäässä oltiin hieman vaisuja ja iskettiin päätä seinään, mutta ei se pelkästään ollut Furrin heikkoutta vaan Bats pelasi loistavan pelin seitsemällä miehellä ansaiten kyllä pisteen. Furrin nousu 0-2 tilanteesta oli taas hieno esitys juokkueen asenteesta. Joulutauko käytetetään massan hankintaan syömällä lujasti kinkkua.

29.11. FURSTARS-Hönö's Allstars 2 - 2
Furstars: Tapani Mäkinen 1+0, Tommi Mäkinen 1+0, Konsta Mäkinen 0+1, Harri Vehkalahti 0+1

Sarjan kärkikamppailu oli juuri niin tasainen ja tiukka vääntö kuin numerot osoittavat. Furstarsin se perinteinen 8 miestä laittoi komeasti kaikki peliin ja se riitti nyt tasuriin Hönöjen kolmea kentällistä vastaan. Rehellisesti on tunnustettava, että Parkanon pojilla oli lievä hallinta pelistä ja maalipaikkojakin huomattavasti enemmän. Silti voidaan jossitella, sillä ensimmäinen Honöjen maali meni Tommin mailasta sisään ja toisen kyllä lahjoitti muuten aivan loistopelin maalissa pelannut Jari Rajasalo. Peli näytti näiden kahden maalin jälkeen jo ratkeavan, mutta Furrin nousu oli hieno osoitus joukkueen peräänantamattomuudesta. Se palkittiin kauden yleisöennätyksen tehneen katsomon suureksi pettymykseksi tasapelillä. Ensimmäisen maalin niittasi tosi hyvän pelin pelannut Tommi Mäkinen (eli Tommille maali molempiin päihin) ja Furrin toisen maalin iski tänään kentän paras mies Tapani Mäkinen. Koko Fur miehistöltä erittäin järkevää peliä ja todella nöyrää puolustusta. Hönöjen pikku hiillostuksella ei ollut juuri vaikutusta ja yllättävän lämpöisenä tuntui muutama Parkanon poika käyvän, mutta ehkä se menee nuoruuden piikkin. Porukan onneksi suurin osa osasi kyllä pelatakin. Hönöjen vastaiskut lähtivät nopeasti ja terävästi ja olivat aina vaarallisia. Luisteluvoima ja nopeus on porukan valtteja ja pikku maltilla Hönöt on suurin mestarisuosikki kevään playoffeissa. Tuomareilla pysyi kiihkeä peli hienosti hanskassa.

22.11. FURSTARS-Iki-Hockey 3-1
Furstars: Juha Lamberg 1+1, Esa Ahola 1+0, Timo Ranta 1+0, Tapani Mäkinen 0+1

Parkanon sarjan klassikko, joka perinteisesti oli tutun tasainen. Furrin joukkue oli nytkin tiivistynyt eri syistä kovin pieneen, vain 8:aan mieheen. Se ei tahtia juuri haitannut, päinvastoin. FURSTARS oli heti alusta lähtien aktiivisempi ryhmä. Peli pyöri pääasiassa Iki-Hockeyn päässä ja vain Mäntysalon Mikan huipputorjunnat estivät Furrin karkaamisen. Muutamia vastahyökkäyksiä yritettiin, mutta kumman ponnettomia ne olivat pysähtyen pakkeihin Lamberg, Kauppila, Mäkinen tai sitten vedot jouduttiin ampumaan kaukaa, eikä kauden parhaan pelinsä pelanneella Lassilla ollut hädän päivää. Illan toinen Fur-osuma, ylivoimamaali, joka jäi sitten voittomaaliksi, oli Mäkisen Tapsan näytöstä. Tapsa sai kiekon maalin taakse ja lähti kiertämään maalia, jolloin koko IH-ryhmä lähti vastaan. Syöttö tulikin maalin takaa toiseen kulmaan, jossa Aholan Esalla oli reilusti aikaa ihmetellä tyhjää maalia, ennenkuin nosti lätyn verkkoihin.

Toisella jaksolla peli hieman tasaantui ja Tuomiston Petteri pääsi siniviivalta lerpullaan yllättämään ison maskin taakse jääneen Lassin. Valmennuskaksikko JV-ML otti luonnollisesti veskarin pois pari minuuttia ennen loppua, mutta vähän hätäisiä olivat ratkaisut, eikä tosi maalipaikkoja saatu aikaan. Sen sijaan Lambergin Juhan omasta kulmasta heittämä lätty tyhjän maalin etukulmaan ratkaisi pelin lopullisesti.

Furrin pelaajilta peli oli loistava. Kahdeksallakin miehellä fysiikka riitti aktiiviseen karvauspeliin ja hyökkäyspelissä oli liikettä ja ideaa, joka yllättäen nyt puuttui vastustajalta. Lambergin Juha tuntui olevan merkattu mies, sillä Juhan päälystakkina oli vähintää kaksi miestä, joskus kolmekin. Myöskään entistä Iki-Kiekon miestä Pekka Vänniä ei juuri kunnioitettu. Poikittaista selkään, (jota kyllä pyydettiin anteeksi) iskuja käsille ja sen sellaista, mutta näitä tulee. Maininnan ansaitsee jälleen varman pelin pelannut Heikki Kauppila, joka ei juuri virheitä tee. Muutama typerä IH-jäähy näytti nostavan ryppyjä valmennuskaksikon otsalle. Sorjosen Laten ja Koivistoisen Karin puuttuminen näkyi, vaikka kolmella ketjulla liikeellä oltiinkin.

8.11. Arp-FURSTARS 1-8
Furstars: Esa Ahola 4+0, Juha Lamberg 2+1, Pekka Vänni 1+2, Anssi Ylinen 1+1, Timo Ranta 1+0, Heikki Kauppila 0+1

Isänpäivän juhlallisuudet olivat karsineet Furrin porukan varsin pieneen. Vain kahdeksan ukkoa oli pukemassa, mutta se ei tahtia haitannut. Alusta lähtien peli painettiin Arpin päähän, mutta maalilla tosi hyvässä iskussa ollut Timo Vehviläinen oli seinä. Arp teki pelin ensimmäisen maalin hieman onnekkaasti, kun kiekko pomppasi yllättäen keskialueelle ja tästä läpiajo ja tilanne 1-0. Pelin luonne pysyi samanlaisena maalista huolimatta. Furrit pyöritti ja Vehviläinen torjui. Läpiajoja oli enemmän kuin torstain höntsypeleissä, mutta kiekkoa ei sisään saatu. Arpin hyökkäykset olivat muutaman nopean kaverin ylösnousujen varassa ja viimeistely oli tänään heikkoa. Lassi otti varmasti ne muutamat kudit. Kaksi maalia sai Fur punnerrettua ennen taukoa, joten johdossa päästiin huilaamaan. Toisella jaksolla näytti jämijärven pojat hyytyvän ihan totaalisesti ja luistelu loppui. Onko peruskuntoharjoittelusta tengitty? Ei edes täystyöllistetty veskari pystynyt ihan samaan hurmokseen kuin ensimmäsellä jaksollla. Fur kiitti ja karkasi reiluun voittoon. Aholan Essi heilutti verkkoja neljällä osumalla ja Lambergin Juha oli täysin pitelemätön kankean Arp puolustuksen keskellä. Anssi jaksoi tehdä töitä koko pelin ja jäjesteli peliä hyökkäyspäässä mallikkaasti. Koko joukkueele plussaa oli vauhdin pysyminen hyvänä, vaikka vaihtomiehiä ei ollut montaa. Kunto on ainakin kohdillaan, vaikka Arp tänään ei ollut ihan parhaimmillaan. Huonoa oli heikonpuoleinen viimeistely, sillä paikkoja oli.

1.11. FURSTARS-KUPA 10-4
Furstars: Esa Ahola 2+1, Pekka Vänni 2+1, Tommi mäkinen 1+1, Tapani Mäkinen 1+1, Anssi Ylinen 1+0, Juha Lamberg 1+0, Jukka Harjula 1+0, Heikki Kauppila 1+0 ja Konsta Mäkinen 0+1

Fur luisteli varsin pirteällä ilmeellä kauden avaukseen. Alusta lähtien oli selvää, kumpi vie peliä. Kaikki furrin ketjut pystyivät pitämään vauhtia ja selvästi Kurun kone hyytyi toisella jaksolla. Tosin Kupan vastahyökkäykset olivat vaaralllisia ja aika hyvällä prosentilla ne päätettiin vielä maaliin. Lassin päivä oli melko hankala. Töitä oli vähän eikä näin oikein kunnon rytmiin päässyt ollenkaan. Kupan päässä Nurmella riitti hommia ja kymmenestä päästetystä maalista huolimatta mies oli joukkueen parhaimmistoa. Myös Kupan Martti Jarkko, Janne Sarvijärvi voi olla tyytyväinen peliinsä. Kädet käy vanhaan malliin. Hattua voi koko porukalla nostaa, sillä taistelua selviatä numeroista huolimatta löytyi loppuun asti.

Furrin ryhmä oli hyvää kauttaaltaan, vaikka pientä lipsumista puolustuspelissä oli Kurun jo pudottua kyydistä. Intoa maalintekoon tuntui olevan kaikilla. Muuten puolustus on nyt aika vankalla pohjalla. Parit Lamberg-Kauppila ja Mäkinen-Mäkinen tukkivat tehokkaasti oman pään, mutta pystyvät tosi nopeasti myös nousemaan ja vielä vaarallisesti. Hyökkäyksessä eniten esillä oli ehkä tehokkaan paluun loukkaantumisen jälkeen joukkueeseen tehnyt Esa Ahola, mutta kuten sanottu koko hyökkäyskalusto oli hyvin mukan pelissä. Kapteenilla taitaa alkaa ikä ja luistin painaa eikä hyvistäkään paikoista kiekko löytänyt verkkoihin.