Lohko 2

PaPo - Old Bears 7 - 2
Kp-87 - PaPo 7 - 2
Old Bears - Kp-87 9 - 4

Alkulohkojen pelien jälkeen lohkojen voittajat loppuotteluun, kakkoset pronssiotteluun ja kolmoset jombokamppailuun.

Mara Mäkinen 1+0, Timo Ranta 1+0, Tapani Mäkinen 0+1

Turnauksen avausottelu Itä-Helsingin Noutajia vastaan oli tiukkaa vääntöä alusta lähtien. Helsinkiläiset jyräsivät kolmella kentällisellä läpi ottelun, kun isänniltä oli matkassa vain 9 miestä ja maalivahti. Furstarsilla riitti kuitenkin virtaa heti alkuvihellyksestä. Ajassa 7.30 noutajien merkkausvirheen seurauksena pääsi Timo Ranta purjehtimaan yksin maalille ja nosti hallitusti kiekon pussiin. Vain puolitoista minuuttia tästä iski Mara Mäkinen pitkän kuljetuksen jälkeen lukemat jo kahteen nollaan. Vielä ensimmäisen puoliajan lopulla pääsi Noutajien Ikiliikkuja Veli-Matti Kokkonen kaventamaan rankkarista. Toisella jaksolla alkoi Furrin vauhti hieman hiipua ja noutajien hyökkäykset vyöryivät kohti Lassi Ylijoen vartiomaa maalia. Fur puolusti kuitenkin uhrautuvaisesti ja Lassi hoiti oman tonttinsa varmasti. Joukkueiden parhaina palkittiin Lövenbräu-purkilla Noutajien työmyyrä Petri Lahermaa ja Furrin Lassi Ylijoki

Furstars-Konkarit 3 – 7

Iska Nirviö 1+0, Timo Ranta 1+0, Harri Vehkalahti 1+0, Sami Vikström 0+1, Mara Mäkinen 0+1

Toiseen otteluun sai Furstars mukaan Iska Nirviön. Innostusta riitti ja komean soolon jälkeen ajassa 3.11 Iska survoi kiekon hyvin pelanneen Lasse Lisman selän taakse. Konkarit tasoittivat nopeasti ja 1-1 lukemissa mentiinkin parikymmentä minuuttia, kunnes alkoi rangaistulaukaus-show. Konkareille viisi, ja kaikki sisään kun taas furstars sössi kaksi omaansa. Näin oli ottelu ratkennut. Harri Vehkalahti ja Timo Ranta siistivät lopussa lukemia, mutta tasaisen pelin jälkeen luvut 3-7 mairittelevat Konkareita. Iskalle purkki kaljaa.

Furstars-Kp-87 4 – 17

Tapani Mäkinen 2+1, Pasi Raiskio 1+0, Timo Ranta 1+0, Markku Esko 0+1

Sijoitusotteluun sai Fur kovan vastuksen. Turnauksen ehkä hienointa peliä pelannut Kp-87 jyräsi isännät. Edellisessä ottelussaan Kp-87 hävisi yllättäen Kankaanpään Old Bearsille ja tästä sisuuntuneena Kokkolan miehet latoivat peräti 17 maalia. Olisiko joukossa ollut vanhoja divarimiehiä Kokkolan Hermeksestä kun luistin kulki ja verkot heilui. Ensimmäiset parikymmentä minuuttia harasi Furstars kuitenkin vastaan, mutta vauhti loppui ja usko ja kaikki loppui. Kiitos ja anteeksi. Olutpullot pokkasivat Kp-87:n Ronny Sandsröm ja Furrin Tapani Mäkinen.