Kylpylä-Cup Säännöt

Osallistumisoikeus

- Miesten sarja (3-sarjalaiset ja siitä alaspäin)

- Naisten sarja 

- Sekasarja (vähintään 2 naista kentällä)

HUOM! Pelaaja voi edustaa vain yhtä joukkuetta.

Ottelut

Peliaika on 2x20 min. Kenttä on juniorikenttä juniorimaalein. Pelaajien lukumäärä on 5 + maalivahti. Joukkue saa vaihtaa ns. lentävästi omalta vaihtoalueeltaan. Paitsiota ei ole. Tuomarilla on käytössä varoitus, 3:n minuutin jäähy ja ulosajo. Jäähyn aikana joukkue pelaa vajaalla, eikä rangaistus pääty maalin tullessa. Punaisen kortin saanut pelaaja ei pelaa enää siinä ottelussa, mutta joukkue saa ottaa pelaajan ulosajetun tilalle 3 min. jälkeen.  Mikäli tilanne vaatii lisärangaistuksia niistä päättää kilpailun Jury kokoontuen heti ottelun jälkeen. Voitosta saa 3 pistettä ja tasapelistä 1 pisteen.

Kilpailujärjestelmä

Joukkueet jaetaan kuuteen lohkoon joista viidessä lohkossa on 4 joukkuetta ja yhdessä lohkossa on 5 joukkuetta. Alkulohkoissa pelataan yksinkertainen sarja. Lohkojen A-E kaksi parasta, lohkojen A-E kolme parasta kolmosta sekä lohkon F kolme parasta pääsevät sunnuntain jatkopeleihin. 

Lohkojen A-E kolmoset laitetaan paremmuusjärjestykseen seuraavin kriteerein 1. Pisteet, 2. Maaliero, 3. tehdyt maalit, 4. Arpa.

Muuten alkusarjassa joukkueiden päätyessä tasapisteisiin, jatkoonpääsyn ratkaisee:

  1. KESKINÄINEN OTTELU
  2. MAALIERO
  3. TEHDYT MAALIT
  4. ARPA

Sunnutain jatkopelit pelataan cup-systeemillä eli voittajat selviävät jatkoon ja häviäjät putoavat. Poikkeuksena on pronssimitalien kohtalo joka ratkaistaan rangaistuspotkukilpailulla.

Jatko-otteluissa peliajan päättyessä tasan ottelun voittaja ratkaistaan rangaistuspotkukilpailulla, jossa suoritetaan 3 rankkaria/joukkue jatkuen sen jälkeen yksi suorittaja kerrallaan, kunnes paremmuus selviää. Mahdolliset riitatapaukset käsittelee turnauksen jury.

Luovutukset

Luovuttamisesta seuraa 100 euron maksu sekä joukkueelta evätään osallistuminen seuraavana

vuonna.

Vakuutukset

Järjestäjät eivät vastaa pelaajille sattuvista tapaturmista, eikä ole vakuuttanut pelaajia.

NAISTEN SARJA

Säännöt ovat samat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.

  1. Osallistumisoikeus on kaikilla 2-sarjatasolta alaspäin olevilla naisjoukkueilla.
  2. Pelaajien lukumäärä on 1+6
  3. Pelataan yksinketainen sarja. Jos joukkueita päätyy tasapisteisiin paremmuus ratkaisee
1. Keskinäinen ottelu
2. Maaliero
3. Tehdyt maalit

Mikäli kaikkien näiden jälkeen yksi tai useampi joukkue on tasoissa, järjestetään paremmuuden ratkaiseva rangaistuspotkukilpailu.