Kylpylä-Cup Säännöt

Osallistumisoikeus

Osallistumisoikeus on piirin v-sarjassa tai siitä alemmissa sarjoissa  pelaavilla joukkueilla sekä harraste-, työpaikka- ja ikämiesjoukkueilla ja kaikilla alle 18v. junioripelaajilla. Joukkueissa siis ei saa pelata aikuisia ylemmän sarjatason pelaajia. Pelaaja voi edustaa ainoastaan yhtä joukkuetta.

Ottelut

Peliaika on 2x20 min. Kenttä on juniorikenttä juniorimaalein. Pelaajien lukumäärä on 5 + maalivahti. Joukkue saa vaihtaa ns. lentävästi omalta vaihtoalueeltaan. Paitsiota ei ole. Tuomarilla on käytössä varoitus, 3:n minuutin jäähy ja ulosajo. Jäähyn aikana joukkue pelaa vajaalla, eikä rangaistus pääty maalin tullessa. Punaisen kortin saanut pelaaja ei pelaa enää siinä ottelussa , mutta joukkue saa ottaa pelaajan ulosajetun tilalle 3 min. jälkeen.  Mikäli tilanne vaatii lisärangaistuksia niistä päättää kilpailun Jury kokoontuen heti ottelun jälkeen.Voitosta saa 3 pistettä ja tasapelistä 1 pisteen.

Kilpailujärjestelmä

Joukkueet jaetaan kahdeksaan (8) neljän (4) joukkueen alkulohkoihin, joissa pelataan yksinkertainen sarja. Lohkojen kolme (3) parasta pääsee sunnuntain jatkopeleihin. Lohkojen ykköset huilaa sunnuntaiamun ensimmäisen kierroksen. Lohkojen kakkoset pelaa jonkun toisen lohkon kolmosia vastaa ja näiden voittaja kohtaa lauantain ykkösen toisella pudotuspelikierroksella. Tästä jatketaan vanhaan malliin cup-systeemillä kohti loppuottelua.

Alkusarjassa joukkueiden päätyessä tasapisteisiin, jatkoonpääsyn ratkaisee:

  1. KESKINÄINEN OTTELU
  2. MAALIERO
  3. TEHDYT MAALIT
  4. ARPA

Jatko-otteluissa peliajan päättyessä tasan ottelun voittaja ratkaistaan rangaistuspotkukilpailulla, jossa suoritetaan 3 rankkaria/joukkue jatkuen sen jälkeen yksi suorittaja kerrallaan, kunnes paremmuus selviää. Mahdolliset riitatapaukset käsittelee turnauksen jury.

Luovutukset

Luovuttamisesta seuraa 100 euron maksu sekä joukkueelta evätään osallistuminen seuraavana

vuonna.

 Vakuutukset

Järjestäjät eivät vastaa pelaajille sattuvista tapaturmista, eikä ole vakuuttanut pelaajia.

NAISTEN SARJA

Säännöt ovat samat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.

  1. Osallistumisoikeus on kaikilla 2-sarjatasolta alaspäin olevilla naisjoukkueilla.
  2. Pelaajien lukumäärä on 1+6
  3. Kilpailujärjestelmä muotoutuu osallistuvien joukkueiden määrän mukaan.