Fur-logo SIVUILLEJäsenet

 Timo (copy)

Timo Ranta

Furrin x-puheenjohtaja, hyökkääjä joka ei jätä ketään kylmäksi. Oman ja vierasjoukkueen puolustajien kauhu. Harvoin nähty vieras omalla kenttäpuoliskolla. Yksilölajina pyöräily ja pitkät hiihdot. Harrastuksina taustalaulu ja kukka-asetelmat.

 Lassi

Lassi Ylijoki

Furrin sihteeri. Mies, joka tietää. Pelipaikka löytyy joka paikasta. Tolppien välissä ehkä parhaimmillaan. Rutinoitunut suofutaaja ja Kylpylä Cupin järjestäjä. Yhdistyksen puuhamies isolla peellä. Harrastuksena tatuoinnit ja kuorolaulu.

 Pääsiäinen ja pilkki 152

Harri Vehkalahti, "Vehkis"

Furrin ex-talouspäällikkö. Takavuosien maalitykki, tuulen nopea laituri, jolla on oma tontti vastustajan maaliviivalla. Viimeaikoina on reviiri laajentunut metsiin, jossa mies juoksee kartta kädessä. Asenne on kunnossa edelleen.

 Anssi net

Anssi Ylinen

Seuran jalkapallospesialisti. Längistä se pitää mennä. Jalkakikka puree jääkiekossa niinkuin Niemisellä. Opiskelee vielä liikuntaa ja harrastaa akillesjänteitä ja talohuoltoa.

 Sanna,Kokkareet 07 019

Heikki Lehtonen

Herrasmieskikkailija puolustuksen alimpana miehenä, kantti kestää. Hyllystä löytyy futiksen SM- kulta (A-nuorissa). Saavutusta himmentää joukkue (TPS). Kypsempää kaartia, jalat jo tukevasti Jyllin säätiössä.

 


 

 KALLE

Kalle Mäkinen

Sutki taksimies. Tuulen nopea kärki ja jalkapallotuomarinakin aivan kotimaan kärkeä. Harrastuksena saunaseura ja aerobic.

 


 Pauli

Pauli Rantala

Poliisien suomen mestari voimanostossa ja 5-ottelussa mitalimies ties kuinka monelta vuodelta. Myös seniorisarjoista mm. yleisurheilusta pyttyjä löytyy useampaankin kaappiin. Yritystä löytyy myös palloilupuolelta. 

 Sami

Sami Vikström, "Viksi"

Hulivilistä on kasvanut rankka järjestöjyrä. Pelikentällä usein ratkaisijana, useita ehdokkuuksia kultaiseen kenkään. Vapaa-ajan harrastus lastenhoito.

 Juhannus ja kylcup 06 012

Tauno Heinonen, "Tane"

Härkä-heinonen, joka puskee väkisin vaikka maalin läpi. Palloa tai kiekkoa ei ota vieraat eikä omat saa. Harrastuksina pilkkiminen? ja vanhan talon kunnostaminen.

 Tapsa net

Tapani Mäkinen,"Tapsa"

Furrin kuumakalle, kentällä armoton "poliisi". Maalivahtitausta, osaa veivata pallon rysään pienessäkin tilassa. Harrastaa koirankasvatusta; isäntä ja koirahan yleensä muistuttavat toisiaan.

 Tepi nettiin

Teijo Ollila, "Tepi"

Pitkä mies maalin kulmalla ja pallo maaliin hyvällä prosentilla. Yksilölajina maratonit. Harrastuksina pihatyöt ja postimerkkien keräily.

 Timom

Timo Marjamäki

Porukan nestori. Vastaanottanut yhdistyksen ensimmäisen pöytästandaarin. Periksi ei anneta ikinä. 10-ottelun kansallista kärkeä muutamia vuosia sitten.

 


 Piuli

Pauli Moisio, "Piuli"

Keskikentän näkymätön uurastaja. Tulospalvelun itseoikeutettu kuningas. Talkoot? Kyllä sopii. Parkettien partakone.

 Ari

Ari Kilpi

Todellinen järjestöjyrä. Kisat kun kisat, kyllä hoituu. Jukolan viestin konkari. Harrastaa vaippoja, ja keräilee linnunmunia.

 Pääsiäinen ja pilkki 142

Esa Ahola, " Essi"

Syöttökone silmät selässä, Keskisen tasoa. Iso kynämies pienessäkin tilassa. Yläpesä heilahtaa. Autotalli on siistimpi kuin jääkaappisi.

 Make

Markku Esko

Rauhallinen kessuttelija kolmostien varrelta. Pelikentällä vielä rauhallisempi, mutta tälläkin tyylillä maalitehtailija. Kulkee metsissä ja tekee pidennettyjä ulkomaanmatkoja.

 

 

 Pääsiäinen ja pilkki 136

Pasi Raiskio "Himmee"

Älä ärsytä... Voisi verrata vaikka panssarijunaan... Mutta silti rakentaa tosi hyviä hirsitaloja (kaupallinen tiedote).

  

 Fur-logo SIVUILLELegendat